Beeld verkoopt

Het gevoel dat je er al woont...

Met Landplanner zet u kavelverkoop in de volgende versnelling. De basis is een interactieve 3d bolfoto met daarop alle relevante informatie over uw kavels. Met de bijbehorende website regelt u alles van aanbod tot marketing tot verkoop en zelfs kopersbegeleiding.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Waarom? En voor wie?

Als gemeente, corporatie of projectontwikkelaar wil je woningen of kavels verkopen. Wij helpen u daarbij. Landplanner is een slimme combinatie van digitale diensten, die het gehele proces van kavelverkoop sneller en makkelijker maakt. Bovendien zijn onze adviseurs uw sparringpartner. We ondersteunen u bij de optimale inzet van Landplanner.

 

 

 

 

 

 

 

 

Woonomgeving beleven

De keuze voor een kavel wordt grotendeels bepaald door de omgeving waar iemand wil wonen. Wij bieden zeer realistische visualisaties waardoor uw doelgroep zich exact kan voorstellen hoe ze later gaan wonen. Met als resultaat een snellere en betere verkoop.

Wij maken speciaal voor u bolfoto’s vanuit de lucht. Deze foto's zijn te zien en te bedienen in uw Landplanner website en via Virtual Reality apparaten. Gebruik ze om het gesprek aan te gaan met uw potentiële kopers!

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Wat krijg ik?

Landplanner is een digitale toolkit voor kavelverkoop. U bepaalt welke tools u inzet. Wij geven advies op maat en begeleiden u bij de inzet. Onze succesformule:

Marketing website

Projectinformatie in woord en beeld

Bolfoto

3D rondkijken op uw locatie. Zelfs in VR!

 

Interactieve kavelkaart

Detailinfo over elk kavel

Koperscommunity & CRM

Verbind (potentiële) kopers met elkaar

 

Nieuws en nieuwsbrief

Actief uw kopersnetwerk informeren

Veilingsysteem

Online verkoop van uw kavels

 

Realistische visualisaties

Omgeving, architectuur & interieur 3d in beeld

Kavelsoftware

Monitor verkoopproces en grondzaken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze aanpak: Samen succes

U wilt snel aan de slag, maar wel in één keer goed. Daarom helpen wij u bij de lancering van uw landplanner website. En na de lancering kunt u ons altijd bellen voor uitleg, tips of even sparren. Dit zijn de stappen die we met u doorlopen:

  1. Adviesgesprek om uw doelen en randvoorwaarden te leren kennen
  2. Bolfotosessie: onze drone maakt hoge resolutie foto's van uw gebied
  3. Klaarzetten van uw website, op basis van uw gewenste (project)huisstijl
  4. Deskundig communicatieadvies en ondersteuning bij de inrichting van uw website
  5. Training, zodat u snel zelfstandig het onderhoud en beheer kunt uitvoeren

Ik wil een demo

 

 

 

 

 

 

 

 

Cases 

Buitenplaats Oosterwold

Oosterwold is een unieke locatie in het groene polderhart van Oosterwold op een ruim landgoed met water, bomen, hagen en struiken, en met stadslandbouw. Kavelkopers kunnen hier hun droomwoning realiseren, volledig duurzaam en zelfvoorzienden. Wij realiseerden de website.

Bekijk project 

Anna's Hoeve

Anna´s Hoeve ligt aan de rand van Hilversum Oost, tegen prachtige natuurgebieden aan en wordt de nieuwste wijk van de mediastad. Wij realiseerde de website waar men zich kan inschrijven op een kavel. Hiervoor ontwikkelden wij een uniek online bieding systeem. De kavelkopers krijgen daarna toegang tot een besloten koperscommunity waar men elkaar vast leert kennen en informatie uitwisselt.

Bekijk project

Wonen in Tubbergen

In Tubbergen zijn verschillende woonplannen waar een kavel gekocht kan worden. Wij hebben deze locaties in beeld gebracht met onze bolfoto's. Op die manier kun je je toekomstige woonomgeving alvast beleven. Ook kun je zien welke kavels vrij zijn en je inschrijven op een kavel.

Bekijk project

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Landplanner is een product van VIA Drupsteen en Mett. VIA Drupsteen is expert in het verbeelden van bouwplannen. Mett is hét Nederlandse online samenwerkings- en communicatieplatform. Samen staan we aan de wieg van uw succes.

Neem contact met ons op via Henk Brekhof van Via Drupsteen.


Henk Brekhof
VIA Drupsteen 
Graaf Adolfstraat 36b, te Sneek
Telefoon Algemeen: 0515-439230
Mail: henk@viadrupsteen.nl

Ik wil een demo

 

 

Landplanner is een product van VIA Drupsteen en Mett. VIA Drupsteen is expert in het verbeelden van bouwplannen. Mett is hét Nederlandse online samenwerkings- en communicatieplatform. Samen staan we aan de wieg van uw succes.